OTVORENA VRATA EU PROJEKATA – OBILJEŽAVANJE 10 GODINA ULASKA HRVATSKE U EU

U subotu 1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježila je desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju. Tijekom desetljeća korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj realizirani su brojni projekti i ostvareni su značajni uspjesi.

Kako bi što bolje prikazali promjene koje su korisnici EU fondova učinili te rezultate EU fondova u Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao središnje tijelo državne uprave za provedbu EU fondova organiziralo je manifestaciju „Otvorena vrata EU projekata“ koja se održala 30. lipnja i 1. srpnja 2023. Cjelokupni program „Otvorena vrata EU projekata“  objavljen je na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje su navedeni svi sudionici kao i njihov program.

 Ecomanager je otvorio vrata 30. lipnja 2023.  u prostorima Hrvatskog šumarskog društva gdje su pozvani predstavnici Parka Prirode Medvednica i Žumberak-samoborsko gorje, te predstavnici planinarskih društava. Nakon prezentacija i videa o projektu je uslijedila rasprava.

Skip to content